Следва

Ямата - Епизод 1

2,214 прегледа· 08/06/22
Turbo45
Turbo45
25 Абонати
25

⁣"Ямата" започва по Diema Family! ⁣Гледай безплатно онлайн

Един от най-успешните турски сериали от последните години "Ямата" (Çukur) стартира на 3 август (сряда) и ще се излъчва всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. с повторение на следващия ден от 13:30 до 14:30 ч. по Diema Family на мястото на "Не пускай ръката ми".


⁣Драмата се оглавява от Арас Булут Йнемли ("Вътрешен човек", "Времето лети"), Дилян Чичек Дениз ("Приказка за Бодрум", "Слънчеви момичета") и Ерджан Кесал ("Вътрешен човек").
Звездният каст се допълва още от Перихан Саваш ("Пътищата на съдбата", "Листопад"), Шенай Гюрлер ("Вътрешен човек", "Малки тайни"), Ръза Коджаоулу ("Вътрешен човек", "Север Юг"), Неджип Мемили ("Горчиво и сладко", "Великолепният век: Кьосем"), Дамла Сьонмез ("Войната на розите", "Една любовна история"), Баръш Ардуч ("Любов под наем", "Черна птица") и др.
"Ямата" се излъчва в Турция от октомври 2017 г. до юни 2021 г. в ефира на турския канал Show TV, като се състои от 131 оригинални епизода по 120 минути, побрани в четири сезона.⁣В България Diema Family ще покаже интернационалната версия на криминалето, която наброява 427 епизода по 45 минути.⁣Сюжет:
Сериалът разказва историята на фамилия Кочовалъ, която управлява "Ямата" - един от най-опасните квартали в Истанбул.
Разкъсван между любовта си към Сена (Дилян Чичек Дениз), семейството и квартала, Ямач (Арас Булут Йнемли) трябва да изостави независимия си и безгрижен живот и да се върне в "Ямата", за да стане глава на фамилията.⁣И Ямач, и Сена, които се женят по прищявка, нямат представа, че животът им никога няма да бъде същият.

Покажи още

 0 Коментари sort   Сортиране по


Следва