root
root

root

      |      

Абонати

   Последно

root
97 прегледа · 5 дни .

⁣Дана и Артур са женени от 10 години и на пръв поглед са съвършената двойка. Но за 24 часа в Букурещ става ясно, че съмненията, нуждите и битките с вътрешните демони излизат на повърхността и никой не е способен да ги спре.

root
36 прегледа · 5 дни .

⁣40-годишната Мария, която работи като неврохирург, се влюбва внезапно и изоставя блестящата си кариера в САЩ, за да започне нов живот с мъжа на живота си в родната Будапеща. Но когато се срещат, същият този човек твърди, че не я познава.

root
125 прегледа · 5 дни .

⁣Миа отива да живее в семейството, в което започва работа като детегледачка. Скоро обаче установява, че правилата на дома са толкова стриктни и странни, че тя трябва да реши дали да жертва себе си заради работата.

root
144 прегледа · 5 дни .

⁣Приятелките от детинство Катрин и Айрис се връщат в родното си градче за ваканцията. Дните и нощите им а изпълнени с партита и възстановяване на стари приятелства. Една споделена травма от миналото им също се възражда от пепелта.

root
39 прегледа · 5 дни .

⁣16 -годишната Маша учи в гимназия в Киев и общува главно с двте си приятелки Яна и Сеня. Докато учи за предстоящите изпити, Маша се влюбва в своя съученик Саша и това я принуждава да напусне рязко своята зона на комфорт.

root
51 прегледа · 5 дни .

⁣Проникване с взлом в дома на семейство от средната класа предизвиква неочаквани сътресения в отношенията им. Докато Нина и Ян се опитват да погледнат трезво върху случилото се, между тях зейва пропаст.

root
60 прегледа · 7 дни .

⁣Джеймс е 23-годишен алкохолик и наркоман, пред когото има две опции: да се лекува или да умре. След като се събужда в самолет с направено на пихтия лице и без спомен от последните няколко седмици, той решава да влезе в клиника.

root
85 прегледа · 7 дни .

⁣Омъжена бяла жена, която живее в малко градче в Китай със семейството си, започва любовна афера със сляп китаец масажист. Това е повратна точка в живота и на двамата, от която няма връщане назад.

root
75 прегледа · 7 дни .

⁣През 1921 корабът „Санта Исабел“ с 260 испански емигранти на борда потъва край остров Салвора на път за Америка. Само три жени от острова идват на помощ и спасяват 50 души – героична постъпка, която ще им струва скъпо.

root
70 прегледа · 7 дни .

⁣Последният учебен ден в гимназия в малко полско градче. Група младежи отива на басейн в очакване на бала. В дните след това учениците изпитват любов, отхвърляне и първите си разочарования.

root
63 прегледа · 7 дни .

⁣Джъстийн е интелигентна млада женa със склонност към самоунищожение. Когато се запознава с Рейчъл, тя започва да вярва в шансовете си за по-добро бъдеще, щастие и любов.

root
75 прегледа · 7 дни .

⁣Дейвид отчаяно се опитва да запази семейството си сплотено по време на раздялата със съпругата си Ники. И двамата са съгласни, че могат да се виждат с други хора, но на Дейвид му е трудно да приеме, че Ники е в нова връзка.

root
79 прегледа · 7 дни .

⁣Флора и Виктор са свикнали да печелят, способни са да стигат до крайности в пътя към целта. Същото е и с развода им. С тази разлика, че и двамата ще направят всичко, за да не получат попечителство над децата си.

root
47 прегледа · 7 дни .

⁣Ситуирана през 1973 г. в долината Сан Фернандо, тази драма за проблемите на съзряването показва колко коварни и неведоми могат да бъдат пътищата на първата любов, която преживяват намиращите се на прага на съзряването Алана и Гари.

root
77 прегледа · 7 дни .

⁣Двама американци, които живеят в Атина, преживяват един вълнуващ летен уикенд заедно. Когато идва време Клоуи да напусне Гърция, тя решава да провери дали случайно пламналата през този уикенд страст може да победи суровата реалност на понеделника.

root
47 прегледа · 7 дни .

⁣Животът на самотен общ работник се променя, когато той се връща в родния си град да се погрижи за племенника си тийнейджър. Там среща и призраците от миналото си, от които е бягал толкова дълго време.

root
324 прегледа · 8 дни .

⁣Роби Уирдикс (Дуейн Джонсън) е агент на ЦРУ, някога жестоко подиграван в училище, който се прибира в родното си място за дълго чаканата годишнина от завършването на гимназията. Там среща някога голямата работа на гимназията Калвин Джойнър (Кевин Харт)!, пораснал да бъде скучен счетоводител, на когото липсват славните младежки години. Роби успява да го „вербува“ за топ секретна мисия и още преди влюбеният в числата Калвин да се усети, вече е въвлечен в супер опасния свят на шпионите, в който ожесточените престрелки се редуват с грозни предателства и обратното. А смъртта ги дебне от повече места, отколкото може да преброи.

root
120 прегледа · 8 дни .

⁣Ученик в подготвително училище, който има нужда от пари, се съгласява да бъде болногледач на мъж със зрителни увреждания, докато семейството му отсъства. Без да знае, полковникът има собствена програма за уикенда.

root
208 прегледа · 10 дни .

⁣Пътищата на две приятелки от предградията на Кънектикът се разделят и момичетата не се виждат няколко години. Когато отново се срещат, възстановяват предишното си приятелство. Но докато общуват, те разбират, че и двете са се променили много и дори са станали способни на убийство…

root
81 прегледа · 10 дни .

⁣Скитайки се из тайнствена японска гора, американецът Артър, който преживява труден момент от живота си, среща Такуми - енигматичен непознат, който е ранен. Двамата се впускат в приключение, което ще промени живота им.

Покажи още